Eva & Nyaki

Onze wegen kruiste elkaar exact op het juiste moment. Passie voor stenen & Passie voor interieur vormde samen één geheel.


Ik ben Eva

Oeroude wijsheid in een modern jasje. Wat jaren geleden spiritueel en zweverig was is nu mindfull en bewust. Precies wanneer het zo belangrijk is dat we bewuster worden van onszelf en onze omgeving.

Zelf heb ik altijd veel stenen in huis gehad en draag ze ook graag. Vanuit mijn beroep als interieur styliste merk ik dat steeds meer mensen de vibe ook erg belangrijk vinden maar niet precies weten hoe en waar te beginnen.

Samen met Nyaki vloeide de ideeën vol overvloed en passie om een interieur box te creëren.

De I Am home - interieurbox! Zuivere energie in je huis!


Ik ben Nyaki

Mijn reis naar binnen begon in 2019

Eigenlijk ben ik altijd al intuïtief geweest. Manifesteerde waar ik mijn aandacht en acties in stopte maar de ervaring waarbij ik dacht dat mijn leven stopte was life changing. 

Ik kreeg last van paniek aanvallen, eczeem en zweefde als het ware over de grond.
Werd gediagnosticeerd met een schildklier ziekte en daarboven op een burn-out.

Ik begon met yoga en meditatie. Ademen en contact maken met lichaam en geest. Stenen trokken mij aan en voor ik het wist had ik een collectie aan edelstenen en mineralen. Mijn oudste zoon ziet aura's en voelt de kracht en werking van stenen haarfijn aan. Dit intrigeerde me! Hij is hier om mij wat te leren! Ook ik begon te voelen welke steen ik wanneer nodig had. En langzaam zag ik de energie lagen om mensen heen. Het zien van aura's maakte het ongeziene zichtbaar. 

Het universum bracht en brengt mij in contact met alles wat voor mij nodig is.

Het spirituele pad is oneindig en alles is magisch. De eerste kaart die ik trok was Ancient Wisdom!