De oorsprong van onze Cacao?

Van boon, naar liquor, naar flakes, naar het hart! Afrikaanse cacao - Sierra de Leone. Biologisch gecertificeerd cacao project van Afrikaanse boeren.


Hoe cacao bereiden

Cacao brokjes zijn gemakkelijk in gebruikt. Grote brokken kun je laten smelten of in kleine stukjes breken met een stamper. 

Scoop, mix, blend and open you’re heart 💗


Wat heb je nodig?

- Een steelpan of melkschuimer.

- plantaardige melk of water

 

Bereiden van cacao!

- Voor dagelijks gebruik: 1 eetlepel +/- 10 gram op 100/150ML

- Voor ceremonieel gebruik: 40gr op +/- 400ML


    Voel vooral wat voor jou resoneert. De een houdt van een wat dikkere structuur. De andere van een luchtig kopje cacao. 


     

    Bereiden in steelpan 

    Bereiden in melkopschuimer 


    Wist je dat cacao:

    • Rijk is aan antioxidanten 
    • Vele mineralen bevat
    • Spieren ontspant 
    • Het brein stimuleerd 
    • Een beschermer is voor het hart